+++ GRATIS Erima Essential t-shirt ter waarde van Ä 24,95 bij een bestelling van meer dan Ä99,-! +++
Whatsapp
U kunt ons ook bereiken via Whatsapp

06 - 20174959
Contact
Telefoon 030 - 630 8950

Ma. - Vr.: 9.00 - 17.00 uur

E-Mail: info@volleybaldirect.nl.

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over onze artikelen.
Filialen
Het hoofdkantoor van volleybaldirect is gevestigd in Moers (DUI).

Wij hebben filialen in de volgende plaatsen:

Berlijn
Dortmund
Hamm
Nieuwegein
Wenen
Bozen
Zagreb
Nieuwsbrief
Wilt u regelmatig actuele informatie ontvangen over aanbiedingen, nieuwe artikelen en acties? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van volleybaldirect.nl.
Levering
Wij leveren in Nederland via onze logistieke partner DPD.

De verzendkosten in Nederland bedragen 5,95 euro.

Vanaf een bestelbedrag van 70,00 euro is de levering franco.

Meer informatie over verzendkosten vindt u hier.
Betaling
Bij volleybaldirect.nl heeft u de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal
VISA Card
Maestro
Master Card
Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten).

Privacy verklaring

Balsportdirect b.v. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciŽle doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Balsportdirect b.v.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen. U vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

1. Toegang tot gegevens en hosting

U kunt onze websites bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Telkens wanneer een webpagina wordt geopend, slaat de webserver alleen automatisch een zogenaamd serverlogbestand op, dat bijvoorbeeld de naam van het gevraagde bestand, uw IP-adres, de datum en tijd van het ophalen, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de aanvragende provider (toegangsgegevens) bevat en het ophalen documenteert.

Deze toegangsgegevens worden uitsluitend geŽvalueerd met als doel een probleemloze werking van de site te garanderen, evenals de verbetering van ons aanbod. Alle toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na het einde van uw paginabezoek verwijderd.

Hostingdiensten door een derde partij
In het kader van een verwerking namens ons levert een externe partij de diensten voor het hosten en weergeven van de website. Alle gegevens die worden verzameld als onderdeel van het gebruik van deze website of in aangewezen formulieren in onze webwinkel zoals hieronder beschreven, worden verwerkt op de servers. Verwerking op andere servers vindt alleen plaats in het kader dat hier wordt uitgelegd.

Deze serviceprovider bevindt zich in een land van de Europese Unie.

2. Gegevensverzameling en -gebruik voor contractverwerking en bij het openen van een klantenaccount

Wij verzamelen uw gegevens, als u ze als onderdeel van uw bestelling, nadat u contact met ons opneemt (bijvoorbeeld via het contactformulier of e-mail) of bij het vrijwillig openen van een klantenaccount. Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd, omdat de gegevens van essentieel belang zijn voor de uitvoering van de overeenkomst of om uw contactverzoek te verwerken en u zonder deze gegevens de bestelling niet kan voltooien of het contactverzoek niet kan afronden. Welke gegevens worden verzameld is te zien op de respectievelijke invoerformulieren. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens voor de afhandeling van de bestelling en verwerking van uw vragen. Na voltooiing van de overeenkomst of opzegging van uw account worden uw gegevens voor verdere verwerking beperkt en verwijderd na de fiscale en commerciŽle bewaartermijnen, tenzij u uitdrukkelijk om verder gebruik van uw gegevens heeft ingestemd. Het verwijderen van uw klantenaccount is op elk moment mogelijk en kan worden gedaan door een bericht naar de hieronder beschreven contactoptie of via een speciale functie in het klantaccount.

3. Gegevensoverdracht

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met een vervoerder delen. De vervoerder gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat de vervoerder onderaannemers inschakelt, stelt deze uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van MultiSafepay. MultiSafepay verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. MultiSafepay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. MultiSafepay behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van MultiSafepayís dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. MultiSafepay bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

4. E-mail nieuwsbrief

E-mailreclame met registratie voor de nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen wij de gegevens die u heeft verstrekt gebruiken om u regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen.
Het uitschrijven van de nieuwsbrief is op elk moment mogelijk en kan worden gedaan door een bericht naar het onderstaande contact of via een speciale link in de nieuwsbrief. Na het opzeggen verwijderen we uw e-mailadres. De nieuwsbrief wordt verzonden als onderdeel van een verwerking namens ons door een dienstverlener waaraan we uw e-mailadres doorgeven. Deze dienstverlener bevindt zich in een land van de Europese Unie.

5. Beoordelingen

Webwinkelkeur
Wij verzamelen reviews via het platform van Webwinkelkeur. Als u een review achterlaat via Webwinkelkeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Webwinkelkeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. Webwinkelkeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Webwinkelkeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres en informatie met betrekking tot uw order met Webwinkelkeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Webwinkelkeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Webwinkelkeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Webwinkelkeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor Webwinkelkeur derden inschakelt.

6. Cookies

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken, om het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, om geschikte producten weer te geven of voor marktonderzoek gebruiken we zogenaamde cookies op verschillende pagina's. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw apparaat worden opgeslagen. Sommige van de cookies die we gebruiken worden verwijderd na het einde van de browsersessie, dat wil zeggen na het sluiten van uw browser (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw apparaat staan ​​en stellen ons in staat om uw browser bij uw volgende bezoek te herkennen (permanente cookies). De duur van de opslag vindt u in het overzicht in de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt uw browser zodanig instellen dat u op de hoogte bent van het instellen van cookies en individueel kunt beslissen over de acceptatie ervan of de acceptatie van cookies voor specifieke gevallen of in het algemeen uitsluiten. Elke browser verschilt in de manier waarop het de cookie-instellingen beheert. Dit wordt beschreven in het Help-menu van elke browser, waarin wordt uitgelegd hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen. Deze zijn te vinden voor de respectievelijke browser onder de volgende links:
Internet Explorer ô: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Safari ô: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US
Chrome ô: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&hlrm=en&answer=95647
Firefox ô https://support.mozilla.org/en/kb/cookies-allow-and-recognize
Opera ô: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

Het niet accepteren van cookies kan de functionaliteit van onze website beperken.

Gebruik van Google (Universal) Analytics voor webanalyses

Voor website-analyse gebruikt deze website Google (Universal) Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google LLC (www.google.com). Google (Universal) Analytics maakt gebruik van methoden waarmee een analyse van het gebruik van de website, zoals bijv cookies, mogelijk is. De automatisch verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt meestal verzonden naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Door activering van de IP-anonimisering op deze website wordt dit IP-adres voor de overdracht binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere staten met een overeenkomst met de Europese Unie afgekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Het geanonimiseerde IP-adres dat wordt verstrekt door de browswer van Google Analytics zal doorgaans niet worden samengevoegd met andere gegevens die door Google worden verstrekt. Na het doel en het einde van het gebruik van Google Analytics door ons worden de gegevens die in dit kader zijn verzameld verwijderd.

Google LLC heeft zijn hoofdkantoor in de VS en is gecertificeerd onder het EU-VS Privacy Shield. Een huidig ​​certificaat kan hier worden bekeken. Op grond van deze overeenkomst tussen de Verenigde Staten en Europese Commissie, heeft de laatste voor een onder de Privacy Shield gecertificeerde onderneming een adequaat niveau van gegevensbescherming vastgesteld.

U kunt het verzamelen van gegevens die zijn gegenereerd door cookies en gegevens met betrekking tot uw gebruik van de website (incl. Uw IP-adres) door Google en de verwerking van deze gegevens door Google verhinderen, door het downloaden van de browser plug-in die beschikbaar is onder de volgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Als alternatief voor de browserinvoegtoepassing kunt u op deze link klikken om te voorkomen dat Google Analytics in de toekomst op deze website gegevens verzamelt. Een opt-out cookie wordt op uw apparaat opgeslagen. Als u uw cookies verwijdert, moet u opnieuw op de link klikken.

7. Reclame via marketingnetwerken

Google AdWords Remarketing
Google Adwords promoot deze site in de zoekresultaten van Google en op websites van derden. Daarvoor wordt bij uw bezoek aan onze website een zogenaamde remarketing cookie van Google geplaatst dat automatisch middels een pseudoniem cookieID en op basis van de door uw bezochte pagina's een op interesses gebaseerd adverteren mogelijk maakt. Na het verlopen en het einde van het gebruik van Google AdWords remarketing door ons worden de gegevens die in dit kader zijn verzameld verwijderd.

Elke verdere verwerking van gegevens vindt uitsluitend plaats als u toestemming heeft gegeven aan Google dat uw web en app browsegeschiedenis zal worden gekoppeld aan uw Google-account en de informatie uit uw Google-account voor het personaliseren van advertenties zal worden gebruikt. Als u inlogt bent bij Google tijdens het paginabezoek van onze website gebruikt Google uw gegevens samen met Google Analytics-gegevens om doelgroeplijsten te maken en te definiŽren voor cross-device remarketing. Hiervoor koppelt Google uw persoonlijke gegevens tijdelijk aan Google Analytics-gegevens om doelgroepen te maken.

Remarketing van Google AdWords is een aanbieding van Google LLC (www.google.com). Google LLC heeft zijn hoofdkantoor in de VS en is gecertificeerd onder het EU-VS Privacy Shield. Een huidig ​​certificaat kan hier worden bekeken. Op grond van deze overeenkomst tussen de Verenigde Staten en de Europese Commissie heeft de laatste voor een onder de Privacy Shield gecertificeerde onderneming een adequaat niveau van gegevensbescherming vastgesteld.


U kunt de remarketingcookie uitschakelen via deze link. Daarnaast kunt u zich informeren over het instellen van cookies en aanpassingen doorvoeren via de Digital Advertising Alliance.

8. Plug-ins voor sociale media

Gebruik van Social plug-ins van Facebook, Twitter met de "2-klik-oplossing"
Onze website maakt gebruik van sociale plug-ins ("plug-ins") van sociale netwerken. Om de bescherming van uw gegevens bij het bezoeken van onze website te verbeteren zijn de plug-ins op de site geÔntegreerd door middel van een zogenaamde "2-klik-oplossing". Deze integratie zorgt ervoor dat wanneer u een pagina van onze website die dergelijke plug-ins bevat bezoekt, er geen verbinding tot stand wordt gebracht met de servers van het betreffende sociale netwerk. Alleen wanneer u de plug-ins activeert, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van het betreffende sociale netwerk.
De inhoud van de betreffende plug-in wordt vervolgens rechtstreeks door de gekoppelde provider naar uw browser verzonden en in de pagina geÔntegreerd. Door de plug-ins te integreren, ontvangen de providers de informatie dat uw browser toegang heeft gekregen tot de bijbehorende pagina van onze website, zelfs als u geen profiel bij de betreffende provider hebt of momenteel niet bent ingelogd. Deze informatie (inclusief uw IP-adres) wordt door uw browser rechtstreeks naar een server van de betreffende provider (mogelijk in de VS) verzonden en daar opgeslagen. Als u met de plug-ins communiceert, bijvoorbeeld door op de knop "Vind ik leuk" of de knop "Delen" te klikken, wordt de bijbehorende informatie ook rechtstreeks naar een server van de provider verzonden en daar opgeslagen. De informatie wordt ook op het sociale netwerk gepost en daar getoond aan uw contacten.

Raadpleeg het privacybeleid van providers om het doel en de reikwijdte van het verzamelen van gegevens, de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door de aanbieders, contactmogelijkheden en uw rechten en mogelijkheden om uw privacy te beschermen:
http://www.facebook.com/policy.php
https://twitter.com/privacy

YouTube-videoplug-ins
Op deze website is inhoud van externe aanbieders opgenomen. Deze inhoud wordt geleverd door Google LLC ('Provider').
YouTube wordt beheerd door Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google").

Voor video's van YouTube die op onze site zijn opgenomen, is de geavanceerde privacy-instelling ingeschakeld. Dit betekent dat geen informatie wordt verzameld en opgeslagen op YouTube door bezoekers van de website, tenzij ze de video afspelen.
Raadpleeg het privacybeleid van Google om het doel en de reikwijdte van het verzamelen van gegevens, de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door de aanbieders, contactmogelijkheden en uw rechten en mogelijkheden om uw privacy te beschermen: http://www.google.com/intl/de/+/policy /+1button.html.

9. Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieŽn van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieŽn van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieŽn van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Gidion b.v.. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieŽn van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

10. Wijzigingen in het privacybeleid


Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.


Contactgegevens
Balsportdirect b.v.
Nijverheidsweg 6
3433 NP Nieuwegein
Nederland

T (030) 630 88 02

E info@balsportdirect.nl