Select Volleybal Onlineshop

Het Deense merk heeft een zeer breed scala aan sportartikelen die in tal van teamsporten worden verkocht. Voor de volleybalsector zijn vooral de trainingsaccessoires, functioneel ondergoed en sportbandages & -beschermers relevant. Zo is de voorbereiding van uw team op het seizoen met goede Select-coördinatieladders en minihindernissen voor binnen en buiten gegarandeerd een succes!

Ontdek het hele Select-assortiment en bestel de juiste apparatuur online op volleybaldirect.nl!

 


De geschiedenis van het merk Select

Volleybalspelers moeten het merk Select vooral kennen door zijn brede scala aan steunen, beschermers en beschermers voor verschillende delen van het lichaam. Deze moeten de gewonde lichaamsdelen van de atleet beschermen of blessures voorkomen. Ballen zijn een ander product in het Select-assortiment. De Deense fabrikant, die in 1947 werd opgericht, begon in 1962 met de productie van voetballen. Naast voetballen en handballen zijn er ook Select volleyballen op de markt. Deze zijn beschikbaar als strand- en overdekte volleybal in kinder- of volwassenformaat. Sinds 2014 wordt Select gedistribueerd door Derbystar.


Beschermers & verbanden van Select bij Volleybaldirect

Wij van volleyballdirekt.de hebben ons gespecialiseerd in de distributie van verbanden en pads van Select en hebben een breed scala aan producten beschikbaar. Zo kunt u pads vinden voor de knie en de elleboog. De gebieden die vaak gewond kunnen raken door te schuiven op de vloer van een volleybalzaal. Schokdempende EVA-vulling koestert je sprong naar de bal licht. De zwachtels variëren van schouder-, elleboog- en lumbale zwachtels tot knie- en enkelverbanden. Het anti-slip siliconenpatroon aan de binnenkant van de zwachtel zorgt voor een massage-achtig K-effect en verbetert de prestaties, en zowel de zwachtel als de pads zijn gemaakt van stretchmateriaal om voldoende bewegingsvrijheid te garanderen tijdens de prestaties.


Wat is er nog meer beschikbaar bij Select?

Naast pads & bandages produceert Select voornamelijk trainingsaccessoires zoals hoeden, coördinatieladders, horden of baöance ards. Alle apparatuur die de basisconditie van volleyballers ondersteunt en verbetert. Als balspecialist heeft Select nu ook volleyballen in het assortiment, een strand en een indoor-volleybal.


Contact & advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!