Rhinoc

Rhinoc Anti-reuk Sports Gear Fresh

RH.031.09.169 (blau)
17,99 
incl. 21 % Btw.
  • 500ml

Kies a.u.b. een maat Gekozen maat: Maattabel


Aantal
Verzendklaar in 1 werkdagen


TEAMAANVRAAG

Productdetails


De RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh is een effectieve probiotische spray voor het veilig en effectief voorkomen van zweetgeur. De RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh is o.a. geschikt voor sport- en skischoenen, bokshandschoenen, helmen, etc. Door de handzame 150ml verpakking is de Gear Fresh altijd eenvoudig mee te nemen. RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh is veilig in gebruik, dankzij de probiotische en biologische bestandsdelen is het veilig voor mens, natuur, en omgeving. 

RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh verlaagt aanzienlijk het risico op onaangename geuren en schimmels. Omdat er geen agressieve en bijtende bestandsdelen inzitten, is Gear Fresh volkomen veilig in gebruik en geschikt voor alle sportmaterialen. De RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh is biologisch afbreekbaar en daarmee niet schadelijk voor de mens en omgeving.

Dankzij de ProBio technologie (probiotica) werkt de spray op basis van goede micro-organismes. Deze zorgen ervoor dat de voedingsbodem voor slechte bacteriën worden opgegeten. Hierdoor krijgen slechte bacteriën geen kans om stank en schimmels te verspreiden. RHINOC Sport Anti Odour Sports Gear Fresh maskeert de stank dus niet, maar lost echt het probleem op. Tevens zorgen de bacteriën, welke 3-5 dagen na gebruik actief blijven, voor een langere levensduur van je sportproducten.Recent bekeken


Meer uit de categorie Onderhoudsartikelen

Rhinoc
Sports Wash - Laundry Detergent
Rhinoc
All Purpose Cleaner (RFU)
Rhinoc
Anti-reuk Sports Gear Fresh
Rhinoc
Anti-reuk Sports Gear Fresh