Gesmolten Volleybal Online Winkel

In volleybal wordt het merk Molten vooral geassocieerd met ballen en balaccessoires. In tal van nationale verenigingen in Duitsland is de officiële wedstrijdbal een gesmolten volleybal en verder zijn er in bijna elke volleybalsporthal ballenwagens, ballenzakken, ballenpompen etc. van het merk gesmolten te vinden.

In onze grote Molten Volleybal online shop vindt u alle modellen als losse ballen maar ook aantrekkelijke balpakketten tegen een speciale prijs voor teams en clubs!

Bestel nieuwe gesmolten volleyballen voor u en uw team en goedkope gesmolten bal accessoires online bij volleybaldirect.nl!


De geschiedenis van het gesmolten volleybalmerk

Het sportmerk Molten is 's werelds grootste fabrikant van ballen en sportuitrusting, gevestigd in Hiroshima Japan. Molten werd al in 1958 opgericht en op basis van de bedrijfsfilosofie "For the real game" ontwikkelde het bedrijf voortdurend innovatieve technologie. Vooral bij de sporten handbal, volleybal, voetbal en basketbal voldoet de speeltoestellen aan de normen van het officiële reglement en is ze gemarkeerd met het betreffende zegel. Een sporter kan alleen zijn volledige potentieel ontwikkelen en maximale prestaties leveren als zijn uitrusting in perfecte staat is - daarom zijn gesmolten volleyballen zeer populair in de amateur- en professionele sport.