Dames Volleybal Onlineshop

Je bent een volleybalspeler en je bent op zoek naar de juiste uitrusting? Je hebt gelijk bij Volleybaldirect! In onze online shop vindt elke volleybalspeler wat ze zoekt: Van de nieuwste volleybalschoenen, sportkleding voor de zaal- en strandvolleybal, tot ballen, accessoires, tassen en trainingsmateriaal... Gewoon alles wat het hart van een vrouwelijke volleybalspeler verlangt!

De schoenmodellen van de TOP-merken zijn speciaal aangepast aan de vorm van een vrouwenvoet en de sportkleding is ontworpen in een getailleerde damessnit.

In onze Volleybal SALE wachten al vele koopjes op u om door u te worden gewinkeld en getest! Sla hem nu!

Voor deskundig advies van volleyballers voor vrouwen en individuele aanbiedingen voor de juiste teamuitrusting kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam!


Of u nu beginner bent of al lang in de volleybalwereld zit, bij volleyballdirekt.de vindt u uw volleybaluitrusting van A tot Z. Natuurlijk bieden we ook de meeste van onze volleybaluitrusting aan in dameskleding. Om er zeker van te zijn dat u niet verdwaalt in onze online shop, hebben we onze categorieën hier samengevat in het damesgedeelte.


Wat hebben we in ons assortiment voor dames?

Volleybalschoenen - Hier vindt u alle gangbare volleybalmerken zoals Mizuno, asics, adidas, Nike en nog veel meer. De damesmodellen zijn gebaseerd op een smallere wreef en passen daarom perfect bij vrouwenvoeten. Heeft u vragen over de afzonderlijke modellen? - Neem dan contact op met onze support en we geven u graag een volleybal-specifiek advies!

Kleding - Van top tot teen kunt u zich in onze online shop aankleden met uw favoriete merk. We hebben alles, van t-shirts, broeken tot sokken. Natuurlijk kun je ook volleybalkleding vinden in een getailleerde damessnit. Kijk maar eens!

Sportondergoed - Van longsleeve tot korte broek - in de sectie sportondergoed voor dames vindt u alles voor onder de trui. De ademende basislagen zorgen voor een comfortabele lichaamstemperatuur en compressie.

Strandkleding - Er is niets beters dan op zomerse dagen de ballen op het strand te slaan - want de juiste uitrusting is essentieel. Van panty's & strandhemden, hoodies tot strandsokken, alles is inbegrepen.

Armsleeves - Armsleeves van alle merken, perfect geschikt voor alle vrouwelijke volleybalspelers. Ze dienen als bescherming tegen harde ballen en ondersteunen een tragere vermoeidheid door hun compressie-effect!

Tassen - Rugzak, gymtas of sporttas - zodat u uw trainingsapparatuur veilig van A naar B kunt brengen.

Verkoop - Meisje, dit is jouw gebied! Hier vindt u losse artikelen of resterende voorraad tegen onklopbare prijzen. Hier hebben we seizoensgebonden aanbiedingen, zoals flash-sales & stopgezette artikelen. Om niets te missen, moet u hier regelmatig langskomen.


Kan ik voor mijn team bestellen?

Natuurlijk kan dat! U kunt altijd contact opnemen met onze Volleyball Sales Support. Zij zullen u helpen met uw teambestelling, het drukken en alles wat er verder nog gedaan moet worden zodat u en uw team volledig tevreden zijn met uw bestelling. Teamorders zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, dus we zullen er goed voor zorgen en goed werk leveren. Uw teamcollectie kan eenvoudig worden afgewerkt in onze eigen drukkerij. In het teampartnerconcept vindt u alle belangrijke informatie en uw voordelen samengevat. Uw definitieve aanvraag voor een teamorder kunt u het beste via ons formulier versturen.


Nog vragen?

Geen probleem als er tijdens het bestelproces vragen rijzen. Onze volleyballexpert helpt u graag en kijkt ernaar uit om van u te horen. Alle contactgegevens vindt u hier.