Dames Volleybal Onlineshop

Je bent een volleybalspeler en je bent op zoek naar de juiste uitrusting? Je hebt gelijk bij Volleybaldirect! In onze online shop vindt elke volleybalspeler wat ze zoekt: Van de nieuwste volleybalschoenen, sportkleding voor de zaal- en strandvolleybal, tot ballen, accessoires, tassen en trainingsmateriaal... Gewoon alles wat het hart van een vrouwelijke volleybalspeler verlangt!

De schoenmodellen van de TOP-merken zijn speciaal aangepast aan de vorm van een vrouwenvoet en de sportkleding is ontworpen in een getailleerde damessnit.

In onze Volleybal SALE wachten al vele koopjes op u om door u te worden gewinkeld en getest! Sla hem nu!

Voor deskundig advies van volleyballers voor vrouwen en individuele aanbiedingen voor de juiste teamuitrusting kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam!


Of je nu beginner bent of al lang volleybalt, bij volleybaldirect.nl vind je je volleybaluitrusting van A tot Z. Natuurlijk bieden we ook de meeste van onze volleybalkleding aan in damesmodellen. Om er zeker van te zijn dat je niet verdwaalt in onze online shop, hebben we onze categorieën hier samengevat.


Wat hebben we in ons assortiment voor dames?

Volleybalschoenen - Hier vind je alle gangbare volleybalmerken zoals Mizuno, asics, adidas, Nike en nog veel meer. De damesmodellen zijn gebaseerd op een smallere wreef en passen daarom perfect bij vrouwenvoeten. Heb je vragen over de afzonderlijke modellen? - Neem dan contact op met onze support en we geven je graag een volleybal-specifiek advies!

Kleding - Van top tot teen kun je je in onze online shop aankleden met je favoriete merk. We hebben alles, van t-shirts, broeken tot sokken. Natuurlijk kun je ook volleybalkleding vinden in een getailleerde damessnit. Kijk maar eens!

Sportondergoed - Van longsleeve tot korte broek - in de sectie sportondergoed voor dames vind je alles voor onder de bovenkleding. De ademende basislagen zorgen voor een comfortabele lichaamstemperatuur en compressie.

Beachkleding - Er is niets mooier dan op het strand een balletje te slaan op zomerse dagen - maar de juiste uitrusting is essentieel. Van leggings & tops, hoodies tot strandsokken, alles is inbegrepen.

Armsleeves - Armsleeves van alle merken, perfect geschikt voor alle volleybalspeelsters. Ze dienen als bescherming tegen harde ballen en ondersteunen door hun compressie-effect!

Tassen - Rugzak, gymtas of sporttas - om je volleybalspullen makkelijk mee te nemen.

Sale - Dames, vind hier je koopjes! In de Sale categorie vind je losse items of resterende voorraad tegen onklopbare prijzen of seizoensaanbiedingen, zoals Black Friday Deals of X-Mas Sale. Om niets te missen moet je hier regelmatig langskomen.


Kan ik voor mijn team bestellen?

Natuurlijk kun je voor jouw team bestellen via Volleybaldirect.nl. De beste manier is om contact op te nemen met onze support, zij zullen je ondersteunen met je bestelling. Omdat we teamzaken als een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zien, willen we dat jij en je team na de bestelling volledig tevreden zijn. De teamcollectie kan eenvoudig worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Bij Club collectie vind je alle belangrijke informatie en voordelen samengevat. Voor een aanvraag voor een teamorder kun je ons formulier versturen.


Nog vragen?

Geen probleem, onze volleyballexperts helpen je met allerlei vragen. Neem gerust contact met ons op.