Heren Volleybal Onlineshop

In de online shop van volleybaldirect vinden volleyballers alles wat hun hartje begeert! Het assortiment varieert van hoogwaardige volleybalschoenen tot casual sportkleding van alle topmerken. De schoenen en het textiel zijn aangepast aan de wensen en behoeften van mannelijke sporters op het gebied van prestaties. Naast uitrusting voor sporters bevat ons assortiment ook uitrusting voor volleybaltraining: volleyballen, luchtpompen of sporttassen.

Naast de nieuwste schoenmodellen van alle TOP-merken en volleybalkleding voor jezelf en je hele team, liggen er al vele koopjes voor je klaar om te shoppen en te testen in onze Volleybal SALE! Sla je slag nu!

Voor deskundig advies van volleyballers voor volleyballers en individuele aanbiedingen voor de juiste teamuitrusting kun je contact opnemen met ons supportteam!

 


Ons assortiment is gericht op de behoeften van wedstrijdsporters en beginners op het gebied van volleybal en omvat alles wat het volleybalhart van de man verlangt. Om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt in onze online shop, hebben we hier alles op een rijtje gezet.


Het assortiment van Volleyballdirect

Volleybalschoenen - Hier vind je alle top herenschoenen, maar ook downgrades van alle populaire volleybalmerken zoals Mizuno, asics, adidas en nog veel meer.

Kleding - Heren hoodies, jassen, t-shirts of broeken - hier vind je alles voor volleybaltraining of wedstrijd.

Sportondergoed - Ons assortiment sportondergoed bestaat alleen uit functionele sportkleding die zorgt voor een comfortabele lichaamstemperatuur tijdens het sporten.

Strandkleding - Er is niets mooier dan op het strand een balletje te slaan op zomerse dagen - de juiste uitrusting mag niet ontbreken.

Beschermers & Bandages - Onze beschermers & bandages van alle topmerken uit dit segment moeten je beschermen tegen blessures of om je zo snel mogelijk weer op het veld brengen.

Accessoires - Onze accessoires zijn onder andere caps, zweetbanden, sokken of tassen.

Sale - Mannen, er is hier iets te halen! In de Sale categorie vind je losse items of resterende voorraad tegen onklopbare prijzen of seizoensaanbiedingen, zoals Black Friday Deals of X-Mas Sale. Om niets te missen moet je hier regelmatig langskomen.


Kan ik voor mijn team bestellen?

Natuurlijk kun je voor jouw team bestellen via Volleybaldirect.nl. De beste manier is om contact op te nemen met onze support, zij zullen je ondersteunen met je bestelling. Omdat we teamzaken als een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zien, willen we dat jij en je team na de bestelling volledig tevreden zijn. De teamcollectie kan eenvoudig worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Bij Club collectie vind je alle belangrijke informatie en voordelen samengevat. Voor een aanvraag voor een teamorder kun je ons formulier versturen.


Nog vragen?

Geen probleem, onze volleyballexperts helpen je met allerlei vragen. Neem gerust contact met ons op.