Heren Volleybal Onlineshop

In de online shop van volleybaldirect vinden volleyballers alles wat hun hartje begeert! Het assortiment varieert van hoogwaardige volleybalschoenen tot casual sportkleding van alle topmerken. De schoenen en het textiel zijn aangepast aan de wensen en behoeften van mannelijke sporters op het gebied van prestaties. Naast uitrusting voor sporters bevat ons assortiment ook uitrusting voor volleybaltraining: volleybal, luchtpompen of sporttassen.

Naast de nieuwste schoenmodellen van alle TOP-merken en volleybalkleding voor u en uw hele team, liggen er al vele koopjesaanbiedingen voor u klaar om te shoppen en te testen in onze Volleybal SALE! Sla hem nu!

Voor deskundig advies van volleyballers voor volleybalspelers en individuele aanbiedingen voor de juiste teamuitrusting kunt u contact opnemen met ons supportteam!

 


Ons assortiment is gericht op de behoeften van wedstrijdsporters en beginners op het gebied van volleybal en omvat alles wat het volleybalhart van de man verlangt. Om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt in onze online shop, hebben we hier alles op een rijtje gezet.


Het assortiment van Volleyballdirekt

Volleybalschoenen - Hier vindt u alle top herenschoenen, maar ook downgrades van alle populaire volleybalmerken zoals Mizuno, asics, adidas en nog veel meer.

Kleding - Heren Hoodies, Jassen, T-Shirts of broeken - hier vindt u alles voor volleybaltraining of wedstrijddag

Sportondergoed - Ons assortiment sportondergoed bestaat alleen uit functionele sportkleding die zorgt voor een comfortabele lichaamstemperatuur tijdens het sporten.

Strandkleding - er is niets mooier dan de ballen op het strand te schoppen op zomerse dagen - de juiste uitrusting mag niet ontbreken.

Protectors & Bandages - Onze protectors & bandages van alle topmerken uit dit segment moeten u beschermen tegen blessures of u zo snel mogelijk weer op het veld brengen.

Accessoires - Onze accessoires zijn onder andere petten, hoeden, zweetbanden of tassen.

Verkoop - Mannen, er is hier iets te halen! In de Sale area vindt u losse items of resterende voorraad tegen onklopbare prijzen of seizoensaanbiedingen, zoals Black Friday Deals of X-Mas Sale. Om niets te missen moet u hier regelmatig langskomen.


Kan ik voor mijn team bestellen?

Natuurlijk kunt u voor uw team bestellen via Volleybaldirect.nl. De beste manier is om contact op te nemen met onze Volleyball Sales Support, zij zullen u ondersteunen met uw bestelling. Omdat we teamzaken als een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zien, willen we dat u en uw team na de bestelling volledig tevreden zijn. Uw teamcollectie kan eenvoudig worden afgewerkt in onze eigen drukkerij. In het teampartnerconcept vindt u alle belangrijke informatie en uw voordelen samengevat. Uw definitieve aanvraag voor een teamorder kunt u het beste via ons formulier versturen.


Nog vragen?

Geen probleem, onze volleyballexpert helpt u met allerlei vragen. Hij kijkt er naar uit om van u te horen, alle contactgegevens zijn hier te vinden.