Algemene informatie 

Volleybaldirect.nl is een onderdeel van

Balsportdirect.nl B.V.

Nijverheidsweg 6
3433 NP Nieuwegein


Telefoon 030 - 630 89 50
[email protected]

Kamer van Koophandel Utrecht: 30218143
BTW nummer: NL 817095019

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van balsportdirect.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Gegevensbescherming
Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw verkorte ip-adres en verdere gegevens (datum, tijd en bezochte pagina) voor twee maanden op onze server opgeslagen. We bewaren deze gegevens uitsluitend voor statistische doeleinden. Door het verkorte ip-adres te gebruiken kan er geen verband worden gelegd tussen de opgeslagen gegevens en uw persoon.

De door u, via een online contactformulier, aangeleverde gegevens worden uitsluitend bewaard om de opdrachten te vervullen.

Alle rechten voorbehouden