BLACK WEEK - BESPAAR TOT 80 %!


Ook dit jaar organiseert volleybaldirect weer de grote BLACK WEEK! Van 19 tot 30.11.2021 kun je tot 80% besparen op je nieuwe volleybalschoenen, textiel, volleyballen, kniebeschermers en andere volleybalbenodigdheden!

De laatste kans nu op Cybermonday!

Klik gewoon op de categorie die het best bij u past en haal uw koopjes!

Veel plezier met winkelen!

 


Black Week Aanbiedingen - Bespaar tot 80% op volleybal artikelen

Vrijdag 26 november 2021 - Tijdens de Black Friday van dit jaar kunt u online echte koopjes doen. En dat is nog niet alles: van 19 tot 30 november 2021 hebt u de gelegenheid om bij ons van de beste kortingen van het hele jaar te profiteren en u volledig uit te rusten. Of het nu gaat om volleybalschoenen, teamsportartikelen, volleyballen, pads & bandages of volleybalaccessoires - hier gaat het volleybalhart sneller kloppen!


Onze top aanbiedingen - wees de eerste die het weet

Wilt u op de hoogte blijven en direct onze Black Week Deals te weten komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Hier krijg je alle informatie over de Zwarte Week en mis je nooit een deal.


Volleybalschoenen - topmodellen tegen onklopbare prijzen

Onze Black Week van 19 - 30 november 2021 is het perfecte moment om een voorraad gloednieuwe volleybalschoenen in te slaan. Of het nu gaat om Adidas, Mizuno, Asics, Nike, Hummel, Kempa of Salming - alle merken en topmodellen zijn vertegenwoordigd. Koop nu online en bespaar veel. In deze tijd van het jaar, bieden wij de beste kortingen van het hele jaar!


Wat staat je nog meer te wachten?

Je vindt hier alles wat je volleybalhart begeert. De hele week liggen er sterk gereduceerde volleybalartikelen op je te wachten. Ontdek zelf de selectie en laat u verrassen:

    Hoogtepunten tot -80%
    Volleybalschoenen
    Teamsportkleding
    Volleyballen
    Beschermers & Verbanden
    Volleybal Accessoires

Heeft u vragen over onze Black Week aanbiedingen?

Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail. Onze experts staan voor u klaar en helpen u graag verder.