BLACK WEEK - BESPAAR TOT 70 %!


Ook dit jaar organiseert volleybaldirect weer de grote BLACK WEEK! Van 20 tot 27.11.2023 kun je tot 70% besparen op je nieuwe volleybalschoenen, kleding, volleyballen, kniebeschermers en andere volleybalbenodigdheden!

De CYBERMONDAY op 27-11-2023 is de grote finale van de BLACK WEEK en de laatste kans op de hoogste kortingen!

Klik gewoon op de categorie die het best bij je past en haal jouw koopjes!

Veel plezier met winkelen!

 


Black Week Aanbiedingen - Bespaar tot 70% op volleybal artikelen

Vrijdag 24 november 2023 - Tijdens de Black Friday van dit jaar kun je online de beste deals scoren. En dat is nog niet alles: van 20 tot 27 november 2023 heb je de gelegenheid om bij ons van de beste kortingen van het jaar te profiteren. Of het nu gaat om volleybalschoenen, kleding, volleyballen, kniebeschermers, armsleevs  & bandages of volleybalaccessoires - hier gaat het volleybalhart sneller kloppen!


Onze top aanbiedingen - wees de eerste die het weet

Wil jij op de hoogte blijven en direct onze Black Week Deals te weten komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Hier krijg je alle informatie over de Black Week en mis je nooit een deal.


Volleybalschoenen - topmodellen tegen onklopbare prijzen

Onze Black Week van 20 - 27 november 2023 is het perfecte moment om een voorraad nieuwe volleybalschoenen in te slaan. Of het nu gaat om Adidas, Mizuno, Asics, Nike, Hummel, Kempa of Salming - alle merken en topmodellen zijn vertegenwoordigd. Koop nu online en bespaar veel. In deze tijd van het jaar, bieden wij de beste kortingen van het hele jaar!


Wat staat je nog meer te wachten?

Je vindt hier alles wat je volleybalhart begeert. De hele week liggen er sterk afgeprijsde volleybalartikelen op je te wachten. Ontdek zelf de selectie en laat je verrassen:

    Hoogtepunten tot -70%
    Volleybalschoenen
    Kleding
    Volleyballen
    Beschermers & Bandages
    Volleybal Accessoires

Heb je vragen over onze Black Week aanbiedingen?

Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail. Onze experts staan voor je klaar en helpen u graag verder.