BLACK WEEK - BESPAAR TOT 70 %!


Ook dit jaar organiseert volleybaldirect weer de grote BLACK WEEK! Van 22 tot 28.11.2022 kun je tot 70% besparen op je nieuwe volleybalschoenen, kleding, volleyballen, kniebeschermers en andere volleybalbenodigdheden!

Klik gewoon op de categorie die het best bij je past en haal jouw koopjes!

Veel plezier met winkelen!

 


Black Week Aanbiedingen - Bespaar tot 70% op volleybal artikelen

Vrijdag 25 november 2022 - Tijdens de Black Friday van dit jaar kunt u online echte koopjes doen. En dat is nog niet alles: van 22 tot 28 november 2022 heb je de gelegenheid om bij ons van de beste kortingen van het hele jaar te profiteren en je volledig uit te rusten. Of het nu gaat om volleybalschoenen, teamsportartikelen, volleyballen, pads & bandages of volleybalaccessoires - hier gaat het volleybalhart sneller kloppen!


Onze top aanbiedingen - wees de eerste die het weet

Wil jij op de hoogte blijven en direct onze Black Week Deals te weten komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Hier krijg je alle informatie over de Black Week en mis je nooit een deal.


Volleybalschoenen - topmodellen tegen onklopbare prijzen

Onze Black Week van 22 - 28 november 2022 is het perfecte moment om een voorraad gloednieuwe volleybalschoenen in te slaan. Of het nu gaat om Adidas, Mizuno, Asics, Nike, Hummel, Kempa of Salming - alle merken en topmodellen zijn vertegenwoordigd. Koop nu online en bespaar veel. In deze tijd van het jaar, bieden wij de beste kortingen van het hele jaar!


Wat staat je nog meer te wachten?

Je vindt hier alles wat je volleybalhart begeert. De hele week liggen er sterk gereduceerde volleybalartikelen op je te wachten. Ontdek zelf de selectie en laat u verrassen:

    Hoogtepunten tot -80%
    Volleybalschoenen
    Teamsportkleding
    Volleyballen
    Beschermers & Verbanden
    Volleybal Accessoires

Heb je vragen over onze Black Week aanbiedingen?

Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail. Onze experts staan voor je klaar en helpen u graag verder.