Active Ankle enkelbeschermers

De Active Ankle is de beste en voordeligste enkelbrace die er te koop is in Nederland. Deze wordt gebruikt door veel professionele volleybalteams waaronder het nationale team van Brazilië, die van de Verenigde Staten en speelsters van het Nederlandse volleybalteam.

Spelers gebruiken de Active Ankle omdat ze hierdoor maximale zekerheid hebben.


De volleybalgeschiedenis van Active Ankle

Active Ankle heeft is gestart in de trainingsruimte van een middelbare school in het zuiden van Indiana als onderdeel van een schoolklasproject. De eerste rigide scharnierende enkelsteun werd ontworpen met behulp van delen van een McDonald's voerbakje, samen met verschillende materialen die in een standaard atletiek trainingsruimte te vinden zijn. Erkend als een uniek productidee, hielp een lokale zakenman met de lancering van wat vandaag de dag bekend staat als Active Ankle Systems, Inc. in 1989. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde leider in de ontwikkeling van hoogwaardige, hoogwaardige voet- en enkelproducten en bezit of heeft rechten op meer dan 20 Amerikaanse en buitenlandse patenten.


Eigenschappen van de Active Ankle enkelbeschermers

De enkelbeschermes van Active Ankle hebben een prettige pasvorm. Er is geen verschil tussen links en rechts. Ze hebben o.a. EVA padding en zijn middels straps snel aan te trekken.


Wat hebben we in het Active Ankle assortiment?

Op dit moment bevat de Active Ankle collectie twee modelen: de T-1 en de T-2.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!