Adidas Volleybal Online Shop

De sportgigant adidas is ook een integraal onderdeel van het volleybal. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise zijn de sportartikelen optimaal aangepast aan de behoeften van de volleybalspelers.

De teamsportlijnen maken indruk met hun topkwaliteit en dankzij de ontwikkeling van adidas Boost demping kiezen de volleyballers steeds vaker voor adidas volleybalschoenen.

Haal je volleybaluitrusting in topkwaliteit en bestel je adidas producten online bij volleybaldirect.nl! Veel plezier bij het shoppen!


De volleybalgeschiedenis van adidas

De fabrikant van sportartikelen adidas werd in 1949 opgericht in Herzogenaurach, Duitsland, en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van hoogwaardige sportschoenen en sporttextiel. De drie strepen zijn ook niet langer een zeldzaamheid op het volleybalveld. Door de onvermoeibare drang om nieuwe innovaties te ontwikkelen, zijn textiel en vooral sportschoenen van adidas altijd up-to-date. adidas volleybalschoenen behoren tot de beste schoenen op de markt en overtuigen met hun topdemping in de vorm van de Boost- of Bounce-versie. Ook op het gebied van sportkleding kunnen ambitieuze en prestatiegerichte volleyballers zich van top tot teen uitrusten met adidas.


Wat kan de adidas Boost demping doen?

Hoewel de adidas Boost demping al een paar jaar op de markt is, is het nog steeds een van de meest geavanceerde dempingssystemen in een sportschoen. De Boost-zool is ontwikkeld in samenwerking met het chemiebedrijf BASF. Vaste TPU-korrels werden gestraald, afgebroken in capsules en vervolgens samengeperst in een tussenzool. De innovatieve balmiddenzool slaat energie efficiënter op en geeft 80% van de energie terug aan de volleybalspeler. Dit zorgt voor een positieve ondersteuning van de stap- en bloksprongen, kussens voor harde landingen en is gemakkelijk voor uw gewrichten.


Hoe overtuigend is de adidas stuitering?

Beide stuiterkussens zijn een conventionele tussenzool van EVA-materiaal. De demping is iets dunner en garandeert een beter contact met de vloer voor een directe feedbeck tijdens een snelle en korte start. Het biedt een aangenaam draagcomfort en flexibiliteit.


Wat hebben we in het adidas assortiment?

Je vindt er alles wat volleyballers leuk vinden aan de drie strepen - volleybalschoenen, sweatshirts & hoodies, broeken, t-shirts en sportondergoed. Niets staat uw volleybaltraining in de weg. Blader door ons brede en gevarieerde adidas aanbod.


contact & advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!