Asics Volleybal Online Shop

Asics is een Japans sportmerk dat een enorme betekenis heeft, vooral op het gebied van volleybalschoenen. Volleyballers met Asics schoenen zijn in elke sporthal te zien. Tijdens de productie legt het bedrijf grote nadruk op geavanceerde technologieën om optimaal te voldoen aan de eisen van het volleybal en de eisen van de spelers.

Op het gebied van sport- en vrijetijdskleding overtuigen de sportartikelen van Asics met licht materiaal met een hoog draagcomfort.

Bestel je nieuwe Asics volleybalschoen of uw nieuwe Asics sportkleding online bij volleybaldirect.nl!


Het volleybalmerk Asics

Asics is in 1977 ontstaan uit de fusie van twee bedrijven. De bedrijfsnaam van het traditionele Japanse merk Asics is samengesteld uit de eerste letters van de Latijnse uitdrukking Anima Sana In Corpore Sano, wat het in harmonie brengen van lichaam en ziel betekent. Trouw aan deze bedrijfsfilosofie zet Asics zich in voor de productie van producten met de hoogste technische normen. Op het gebied van volleybalschoenen is Asics het merk bij uitstek en overtuigt met topkwaliteit en functionaliteit. Vooral technologische innovaties op het gebied van zolen maken van volleybalschoenen van Asics een verkoophit. Andere Asics producten zijn onder andere jerseys, functioneel ondergoed en fitnesskleding.


Wat zijn asics volleybalschoenen gekenmerkt door?

Asics is hét volleybalmerk bij uitstek en is goed vertegenwoordigd in onze online shop met een breed scala aan volleybalschoenen voor kinderen, vrouwen en mannen. De schoenen worden gekenmerkt door hun nieuwe dempingstechnologie, de FlyteFoam. De FlyteFoam dempingstechnologie is een dempingsschuim dat als tussenzool in de schoen wordt geïnjecteerd. Het dempende schuim is meestal lichter dan het traditionele EVA-materiaal en voelt zacht aan op de voet. Het schuim bestaat uit geschuimd plastic waarin een gas wordt opgesloten. Door zijn hoge flexibiliteit kan de Foam Cushioning zich goed aanpassen aan de vorm van de voet van de volleybalspeler.  In het algemeen kunt u topkwaliteit en functionaliteit verwachten van Asics volleybalschoenen.


Wat produceert Asics naast schoenen?

Naast volleybalschoenen omvat ons Asics assortiment ook textiel zoals T-shirts en shorts. Deze zijn perfect voor het spelen van volleybal, want Asics hecht veel belang aan de functionaliteit van de kleding tijdens de productie. T-shirts en shorts hebben een slanke pasvorm en zijn gemaakt van 100% polyester, waardoor ze licht, ademend en sneldrogend zijn.


Contact & advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!