Erima Volleybal Online Shop

De volleybalkleding van Erima is zeer geschikt voor teams, want trainingspakken, shirts etc. zijn in tal van kleurencombinaties verkrijgbaar, zodat elk team de juiste clubkleuren kan vinden. De Erima teamcollecties zijn verkrijgbaar in zowel heren- als damesstijl en worden enkele jaren aangeboden, waardoor het voor nieuwe teamleden erg handig is om extra aankopen te doen.

In werkelijk elke volleybal sporthal in Nederland vind je spelers die in Erima kleding spelen!


De volleybalgeschiedenis van Erima

De oudste Duitse fabrikant van sportuitrusting heeft meer dan 100 jaar ervaring in de teamsport en overtuigt meer dan ooit met een uitstekende kwaliteit. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en er wordt speciale aandacht besteed aan een zo lang mogelijke levensduur. In 1900 begon het bedrijf met de verkoop van gymnastiekkleding tot 1951, toen Erima officieel werd opgericht in Reutlingen. Als het gaat om teamsportartikelen is Erima de klassieker en richt al jaren professionele teams in op het gebied van voetbal, handbal en volleybal. Ook kleinere volleybalclubs zijn overtuigd van het brede, klassieke aanbod van Erima. Nadat Erima kort werd overgenomen door adidas, staat het sinds 2005 weer op eigen benen.

Wat heeft Erima in zijn assortiment?

Erima's jarenlange ervaring in de sportkleding heeft geresulteerd in een productaanbod dat aanzienlijk is gegroeid en voor elk wat wils heeft! Met haar teamlijnen biedt Erima voor elk team de juiste trainingspakken en uniformen aan. Polo's & t-shirts kunnen ook uit dezelfde teamlijn besteld worden. De teamlijnen zijn verkrijgbaar in alle gangbare clubkleuren. De shirts en shorts van Erima zijn perfecte voor de wedstrijd zelf. Wie in zijn vrije tijd Erima wil dragen of op de wedstrijddag in comfortabele kleding wil komen opdagen, vindt er ook casual joggingbroeken, stijlvolle jassen en coole shirts. Op koudere dagen beschermt sportondergoed tegen te veel warmteverlies. Om alles op een ontspannen manier van A naar B te vervoeren, is het de moeite waard een kijkje te nemen in de sectie tassen, rugzakken en trolleys. Er zijn Erima-tassen voor elke gelegenheid en in elke maat. We hebben ook trainingsaccessoires zoals ballen, hesjes of mutsen in ons assortiment.


Hoe kan ik Erima bestellen voor mijn team?

Als Erima je als topmerk voor volleybalteams of clubs heeft overtuigd en je wilt in Erima spullen spelen voor het volgende seizoen, neem dan contact op met onze teamsportafdeling. Na je aanvraag doen wij een vrijblijvende offerte, wij staan je bij met ons advies en kunnen je ook gratis monsters toesturen.

Contact & Advies

Heb je vragen over een product, je bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch: 030 - 630 89 50 en per e-mail: [email protected] bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner. We kijken uit naar je aanvraag!