Errea Volleybal Onlineshop

In 1988 werd het Italiaanse teamsportmerk Errea in Torille opgericht door vader en zoon. Errea is echt aanwezig in alle teamsporten met een scala aan producten die speciaal zijn aangepast aan de sport. Voor volleybal biedt Errea alles wat het volleybalhart verlangt, van shorts en shirts tot trainingspakken en accessoires zoals kniebeschermers.

Een opmerkelijk kenmerk van Errea is dat zij de eerste sportkledingfabrikant ter wereld is die het standaard OEKO-TEX-certificaat ontving. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikte grondstoffen vrij zijn van schadelijke chemicaliën en dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt bij de productie.


De volleybalgeschiedenis van Errea

Errea is opgericht in 1988 in de provincie Parma en was tot 2010 voornamelijk een voetbalmerk. In dat jaar registreren ze hun merk en logo bij de FIVB om op die manier hun collectie ook beschikbaar te maken voor het italiaanse nationale team maar ook voor andere nationale teams.


Eigenschappen van de Errea producten

Errea producten zijn gemaakt van verschillende soorten duurzaam materiaal van hoge kwaliteit. 

 

Errea biedt ook bescherming en accessoires

Naast kleding zoals shorts en shirts heeft errea ook kniebeschermers en rugzakken. Ze voldoen aan de 100 Oeko-Tex standaard.


Wat hebben we in het Errea assortiment?

Je vindt er alles wat met volleyballen te maken heeft: shirts, shorts, kniebeschermesr, broeken, jacks, rugzakken. Niets staat je volleybaltraining in de weg. Blader door ons brede en gevarieerde Gala aanbod.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!