Funtec Volleybal Onlineshop

Bijna elk mobiel & stationair beachvolleybalnet systeem is gemaakt door Funtec en beachvolleyballers zijn er dol op! Betrouwbaar, gemakkelijk te monteren, veel reserveonderdelen... gewoon alles wat je nodig hebt! Van het spankoord, net inclusief antennes en tassen, tot aan de palen: in onze Funtec Volleybal Onlineshop vind je alles rondom het beachvolleybalveld.

Heb je advies nodig over de juiste keuze van een beachsysteem, of weet je niet precies welke accessoires je nodig hebt? Neem contact op met ons supportteam en laat je adviseren door (beach)volleybalexperts! Bestel je Funtec apparatuur heel eenvoudig online bij volleybaldirect.nl!


De volleybalgeschiedenis van Funtec

Sinds de oprichting in 1992 is Funtec een beachvolleybalinnovator en -ontwikkelaar voor professionele apparatuur en uitrusting voor deze groeiende en populaire sport. Funtec heeft het allereerste wereldkampioenschap strandvolleybal (1997 in Los Angeles) uitgerust en zijn sindsdien leverancier van de FIVB - de internationale volleybalfederatie -. Daarnaast leveren ze hun beachvolleybalsystemen in meer dan 40 landen wereldwijd. 


Mobiele netsystemen Beach volleybal

De mobiele netsystemen van Funtec passen in een tas en helpen je om in zeer korte tijd een speelveld op locatie op te zetten.

 

Vaste netsystemen Beach Volleybal

De (semi) vaste systemen bestaan uit boarding, netten en stalen onderdelen. 


Wat hebben we in het Funtec assortiment?

Het totale assortiment van Funtect bestaat uit complete mobile sets die in een tas passen tot complete veldonderdelen zoals boarding, netten, belijning en andere hulpstukken.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!