Gala Volleyballen Beach & Indoor

Al sinds 50 jaar is GALA een belangrijke producent van sportballen die in diverse competities, recreatief en op scholen worden gebruikt. De range van GALA omvat ballen voor zowel professionals, goedgekeurd door internationale sportbonden als voor amateurs. In de Nederlandse volleybal eredivisie spelen 11 clubs met GALA ballen.

De GALA technologie is een van de meest geavanceerde wereldwijd. Naast het produceren van ballen produceert Gala ook diverse accessoires.


De volleybalgeschiedenis van Gala

Deze fabrikant van o.a. ballen en accesoires werd in 1949 opgericht als staatsbedrijf. Sinds 1996 is het geprivatiseerd en een 100% familiebedrijf. Gala is de enige Europese fabrikant van volleyballen. Hun producten zijn met name gericht op de professionele markt en de ballen die daarbij horen zijn FIVB en FIBA gecertificeerd. 


Eigenschappen van de Gala Proline volleyballen

De gala volleyballen zijn gemaakt van innovatief PU materiaal. Ze hebben een modern 10-paneelsdesign (gepatenteerd). Sommige hebben een Dimple laag al dan niet in golfpatroon voor nog betere grip.De ballen zijn FIVB gecertificeerd. Specificaties: maat 5, gewicht 260-280 gram, omtrek 650-670 mm.


Gala Beach volleyballen

Naast het uitgebreide indoor assortiment biedt gala ook diverse Pro beachvolleyballen. 


Wat hebben we in het Gala assortiment?

Je vindt er alles wat met volleyballen te maken heeft: ballen voor indoor en beach, ballen zakken, ballen tassen, ballen wagens, spanningsmeters en pompjes.  Niets staat je volleybaltraining in de weg. Blader door ons brede en gevarieerde Gala aanbod.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!