GI&DI Sportswear

GI&DI is een italiaans familiebedrijf dat in 1984 is opgericht door Giuseppe Minin en zijn vrouw Lole. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in technische sportkleding voor met name volleybal. Kenmerkend is de grote mate van flexibiliteit in kleuren, maten en modellen. Naast de sportswear voeren ze ook het private label Acquachiara wat met name gericht is op breisels en jassen. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de zonen Marcello en Matteo.


De volleybalgeschiedenis van GI&DI

GI&DI is een italiaans familiebedrijf dat in 1984 is opgericht door Giuseppe Minin en zijn vrouw Lole. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in technische sportkleding voor met name volleybal..


Eigenschappen van GI&DI kleding

De porducten van GI&DI zijn handgemaakt, veelal in kleur en stijl naar wens aan te passen en zijn jaren leverbaar.

 

Wat hebben we in het GI&DI assortiment?

Het assortiment van GI&DI betreft met name wedstrijdkleding zoals shirts en shorts. Volleybaldirect biedt de shorts aan.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!