Hummel Volleybal Online Shop

Het Deense teamsportmerk heeft zijn wortels in het voetbal en handbal, maar het merk is nu ook bekend en populair bij volleyballers. In elke volleybalzaal in Nederland is het karakteristieke Hummel Chevron design terug te vinden op de sportartikelen. De Hummel teamlijnen zijn zeer geschikt voor clubs, aangezien ze beschikbaar zijn in tal van kleuren. Lange looptijden en een goede beschikbaarheid van de sportcollecties maken herhalingsaankopen makkelijk voor nieuwe leden.

Het merk Hummel is ook zeer bekend om zijn sportieve lifestyle mode voor volwassenen en kinderen.

Bestel je Hummel-sportartikelen online bij volleybaldirect.nl of vraag een individuele offerte aan voor je team. Veel plezier bij het shoppen!


De volleybalgeschiedenis van hummel

Het sportmerk hummel heeft zijn oorspronkelijke wortels in Hamburg, maar werd in 1975 overgenomen door Deense importeurs. Sindsdien heeft het traditionele Deense merk hummel zich ontwikkeld tot een constante in het voetbal en vooral in het handbal. De laatste jaren heeft het merk zich ook in het volleybalsegment gevestigd. Vooral de volleybalspelers zijn overtuigd van de stijlvolle sportmode, die in de vrije tijd zeer goed te dragen is. Ook op weg naar volleybaltraining of -spel knip je een goed figuur in de comfortabele collecties. Het handelsmerk van hummel zijn de achter elkaar gedrukte hummelhoeken. Ze staan voor teamgeest, vooruitgang en absolute wil om te winnen.


Trainingskleding vs. modekleding

Het merk hummel ziet zichzelf als een innovatief en professioneel merk op het gebied van sportkleding voor handbal, volleybal en voetbal. Ze leggen vooral de nadruk op een hoge functionaliteit, een uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Hummel wil een positieve invloed hebben op atleten, sport en cultuur, vooral door hun kleding, daarom kiezen ze liever voor mensen en teams met karakter.

Op het gebied van mode en vrijetijdskleding overtuigt hummel vooral door zijn jarenlange expertise. Sneakers en kleding zijn eenvoudig maar modern gehouden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het textiel is grotendeels van zuiver katoen en super comfortabel om te dragen. Voor vrouwen, mannen en kinderen is er zeker iets - kijk eens rond in onze hummelwereld en krijg de coole stijlen!


Wat vind je van Hummel bij Volleybaldirect.nl?

De online shop is zeer eenvoudig en u kunt alles over het merk hummel hier vinden. Het assortiment varieert van truien, hoodies, sportondergoed en -broeken tot tassen en accessoires. Elk product wordt gekenmerkt door de achter elkaar gedrukte Hummel-hoeken. De Hummel-Verkoop is deze kant op. Daar vindt u de resterende voorraad of goederen van het oude seizoen sterk gereduceerd. Bij speciale gelegenheden zoals Kerstmis of Zwarte Vrijdag verzamelen we speciale aanbiedingen voor u.


contact & advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!