Jako Volleybal Online Winkel

Inmiddels is Jako uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van teamsporten en kunnen zij momenteel meer dan 300 artikelen en meer dan 30.000 varianten van sportkleding leveren. Jako staat bekend om zijn hoogwaardige teamkleding met een breed scala aan producten, van shirts tot trainingspakken en andere trainingsaccessoires.

Bij volleybal vertrouwen sommige teams al op de goede kwaliteit van de teamsportartikelen en waarderen ze de grote mogelijkheden om hun eigen clubkleuren te dragen met hun Jako-uitrusting.

Bestel Jako voor jezelf en je team eenvoudig online bij volleybaldirect.nl!

 


De geschiedenis van het volleybalmerk Jako

De Duitse fabrikant van sportartikelen Jako staat voor echte, doorleefde sport, voor eerlijkheid, sportiviteit en enthousiasme - wat tot uiting komt in hun bedrijfsfilosofie "We are Team" en in de oprichting van het merk. Jako werd in 1989 als bedrijf geregistreerd met het idee om teamcollecties aan te bieden voor teams die altijd beschikbaar zijn en de prijs-prestatieverhouding klopt. Precies deze USP, betrouwbaarheid in levering, maakte Jako al snel tot een topspeler in de sector van de teamuitrusting. Jako is ook erg populair in volleybal en overtuigt met zijn topkwaliteit en vermogen om te leveren.