Kempa Volleybal Online Shop

Het merk Kempa is zeer wijdverspreid, vooral in handbal, maar ook in volleybal waarderen steeds meer teams de teamsportartikelen. Hoewel de specialisatie in handbal nog steeds zeer duidelijk is op het gebied van schoenen, is hde kleding ook zeer geschikt voor volleybalspelers en maakt het indruk door de hoge kwaliteit en het stijlvolle design.

Of het nu op of buiten het veld is, Kempa biedt sportartikelen aan, variërend van comfortabele joggingbroeken tot stijlvolle teamshirts en is verkrijgbaar in vele kleurencombinaties, zodat teams geweldige mogelijkheden hebben om hun clubkleuren te dragen.

Bestel je Kempa-sportartikelen online bij volleybaldirect.nl of vraag ons om een individuele offerte voor je team. Veel plezier bij het shoppen!

 


De volleybalontwikkeling van Kempa

De producten en het merk Kempa worden op de markt gebracht door de fabrikant van sportartikelen Uhlsport en zijn een vaste waarde, vooral in handbal. Alleen al de naamgeving van het merk, naar de voormalige kaatser Bernhard Kempa, onderstreept de specialisatie van het bedrijf in de sport. Maar met de introductie van de Wing-schoenencollectie in 2017 heeft Kempa ook naam gemaakt in het volleybal. De schoen overtuigde volleyballers met zijn uitstekende draagcomfort, het lichte totaalgewicht, de hoge stabiliteit, het ademende bovenmateriaal en de optimale demping - alles wat een topvolleybalschoen maakt. Op Volleyballdirekt kunt u gemakkelijk de hele wereld van Kempa online vinden! Het is de moeite waard om te kijken.


Waarom is de Wing-collectie geschikt als volleybalschoenen?

De Wing collectie is een zeer lichte indoor schoen, maar heeft nog steeds dezelfde technische kenmerken. Het bovenmateriaal is robuust, met zijdelingse ventilatiezones voor een beter ademend vermogen. De anatomisch gevormde hielkap en de EVA-demping geven de schoen extra stabiliteit. Tegelijkertijd absorbeert de demping harde schokken die zo licht zijn als een veertje. Een zool met een bijzonder sterke grip is voordelig om te voorkomen dat u bij een snelle start of verandering van richting op de hallenvloer wegglijdt. Dankzij de samenwerking met bandenfabrikant Michelin hebben alle Kempa volleybalschoenen Top Grip op de buitenzolen.


Hoe groot is het Kempa-assortiment?

Kempa is een gevestigd teamsportmerk en is ook steeds meer aanwezig in het volleybal. Daarom bevat het assortiment alles wat je nodig hebt op de wedstrijddag zelf en ter voorbereiding op de wedstrijddag. Van shirts & shorts, volleybalschoenen, T-shirts en sweatshirts tot functioneel ondergoed, trainingsbroeken en tassen.


Hoe bestel ik Kempa-truien voor mijn team?

Als u erg enthousiast bent over de Kempa producten en uw hele team daarmee wilt uitrusten, neem dan contact op met onze afdeling Teamsport. Zij zullen u gedurende het hele bestelproces bijstaan en al uw vragen, suggesties en verzoeken behandelen. Wij kunnen u ook ons teamsportconcept aanbevelen. Daar vindt u alle informatie over teamorders, speciale voorwaarden en nog veel meer.


Contact & advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!