Mizuno Volleybal Online Shop

Op het gebied van volleybalschoenen speelt het merk Mizuno een zeer belangrijke rol in volleybal. Veel spelers vertrouwen op de hoge kwaliteit van bijvoorbeeld de Mizuno Wave technologie die in de meeste van de huidige volleybalschoenen wordt gebruikt. Moderne, in het oog springende ontwerpen zijn zeer populair, zodat spelers die Mizuno sportschoenen dragen nu in elke sporthal te vinden zijn.

Det Mizuno kleding voor sport en vrije tijd maakt ook indruk met een vaak zeer in het oog springende uitstraling.

Bestel je nieuwe Mizuno volleybalschoen of stijlvol Mizuno textiel online bij volleybaldirect.nl!

 


De volleybalgeschiedenis van het merk Mizuno

Het traditionele Japanse merk werd in 1906 in Osaka opgericht. Terwijl ze aanvankelijk geïmporteerde honkbalhandschoenen verkochten, ontwikkelde Mizuno in de loop der jaren een eigen productassortiment. Inmiddels staat Mizuno voor modern design en hoge kwaliteit en verkoopt het zijn producten in meer dan 50 landen. Mizuno is gespecialiseerd in hardlopen, tennis, voetbal, volleybal en handbal en dit in sportkleding en schoeisel.


Wat heeft Mizuno in zijn assortiment?

Het assortiment van de Japanse sportkledingfabrikant Mizuno varieert van hoogwaardige volleybalschoenen tot stijlvolle sportkleding voor kinderen, junioren en volwassenen. Kleding en schoenen voor volwassenen zijn verkrijgbaar in een speciale damessnit, die te herkennen is aan de getailleerde kleding en een anatomisch aangepaste voet in de schoen.  Mizuno hecht veel belang aan een milieuvriendelijke productie bij de vervaardiging van haar producten.


Wat is er zo bijzonder aan Mizuno volleybalschoenen?

Mizuno volleybalschoenen behoren tot de insider tips onder de volleybalprofessionals vanwege de hoge kwaliteit van de afwerking en de technische vooruitgang van de zool. De Wave Plate die als tussenlaag in de zool is geïntegreerd, maakt Mizuno volleybalschoenen zo bijzonder. Bij volleybal worden de voeten blootgesteld aan extreem hoge belastingen, daarom is goed schoeisel essentieel. De Wave Plate met zijn vermogen om schokken te absorberen en energie terug te geven aan de sporter is daarom gunstig voor volleybalspelers en is gemakkelijk voor gewrichten en voeten. Daarnaast maakt de combinatie van naadloze verwerking en andere innovatieve technologieën in de zool Mizuno-schoenen tot topproducten in de volleybalindustrie. Met behulp van biomechanica werden de bewegingsreeksen op volleybalposities geanalyseerd en werd een Mizuno-model afgestemd op de behoeften van de atleten op de betreffende positie.


Wat maakt Mizuno's kleding zo bijzonder?

Mizuno textiel maakt indruk door de hoge kwaliteit van de afwerking en een vrij opvallende look van casual stijlen. De casual wear maakt indruk met moderne kleurencombinaties en patronen. Van T-shirts tot broeken en jassen is er voor elk wat wils. Mizuno produceert ook trainingskleding in de vorm van truien en shorts.


Hoe bestel ik Mizuno voor mijn team?

Om Mizuno textiel of schoenen voor uw team te bestellen, kunt u contact opnemen met onze teamsportafdeling. Zij zullen u tijdens het hele bestelproces bijstaan en reageren op uw vragen, suggesties en verzoeken. We hebben speciale voorwaarden voor teamopdrachten, die zijn samengevat in het teamsportconcept. Het is het beste om het concept van tevoren te bekijken. We kijken uit naar uw verzoek.


Contact & Advies

Heeft u vragen over een product, uw bestelling of wilt u een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor u. We kijken uit naar uw aanvraag!