Stanno Volleybal Onlineshop

Goede kwaliteit tegen een lage prijs - dat maakt het sportmerk Stanno bijzonder en daarom vertrouwen veel volleybalteams al op hun teamuitrusting. Van accessoires, zoals drinkflessen of slippers, tot pads en team outfits met jersey sets en presentatiepakken! Stanno biedt een zeer breed scala aan artikelen en plaatst de sporter altijd in het middelpunt van de belangstelling bij elke nieuwe productontwikkeling.

Ook jij kunt gebruik maken van de goede prijs-kwaliteitverhouding en online Stanno volleybalartikelen voor jezelfu en je team bestellen bij volleybaldirect.nl!

 


De volleybalontwikkeling van Stanno

Stanno is een teamsport specialist op het gebied van volleybal en overtuigt vooral door zijn uitstekende prijs-prestatieverhouding en betrouwbare levering. Het assortiment strekt zich uit van volleybaltruien en trainingspakken tot keepers- of scheidsrechterkleding. De fabrikant van sportartikelen is een officiële leverancier van de DVV (Duitse Volleybalvereniging) en talrijke teams uit de 1e en 2e Bundesliga. Stanno werd in 1990 in Nederland opgericht en is sinds 2001 aanwezig op de Duitse markt. Ze maken zichzelf de claim dat ze een cruciaal en betrouwbaar en natuurlijk onderdeel zijn van de uitrusting van elke atleet. De sporter staat altijd in het middelpunt van de productontwikkeling.