Onder Armour Volleybal Online Shop

De fabrikant van sportartikelen Under Armour is al een van de grote spelers in de sportwereld. Volleyballers en beachvolleyballers waarderen vooral het hoogwaardige sportondergoed van het merk, maar het bedrijf produceert nu ook vrijetijdskleding, accessoires en sportschoenen.

Of het nu gaat om krachttraining, volleybal in de zaall of op het beachvolleybalveld: met de producten van Under Armour ben je uitgerust in topkwaliteit en zie je er stijlvol uit.

Bestel de populaire Under Amour sportondergoed en andere vrijetijdsartikelen en de nieuwste Under Amour schoenen online op volleybaldirect.nl!

 

 


De ontwikkeling van Under Armour

Nog jong, maar toch al een van de grote spelers op het gebied van de productie van sportartikelen: onder Armour, kortweg UA. UA werd in 1996 opgericht door Kevin Plank en is gevestigd in Baltimore Maryland. Het Amerikaanse bedrijf concentreerde zich oorspronkelijk op de productie van vechtsportkleding en nauwsluitende functionele onderkleding voor onder de trui in de voetbal- en honkbalsport. Ondertussen wordt ik in alle andere sporten onder Pantser gedragen en zijn de temperatuurregelende, nauwsluitende shirts zeer comfortabel en ook populair bij volleybal. Het assortiment is inmiddels ook uitgebreid. Under Armour heeft zich ook gevestigd in de fitness- en vrijetijdssector met zijn moderne modeartikelen.