Zamst beschermers

Zamst is een merk van de NIPPON SIGMAX groep uit Japan. Opgericht in 1973 is NIPPON SIGMAX marktleider in de Japanse orthopedische markt en heeft een uitgebreide medische expertise en een hoogwaardige research & development capaciteit. Onder het Zamst merk ontwikkelen zij sinds 1993 specifiek braces voor de sportmarkt.

Zamst heeft een absolute focus op het effectief beschermen van de sporter met behoud van maximale bewegingvrijheid. Als geen ander slaagt Zamst er in braces te creëren die garant staan voor optimale prestatie. Bij de ontwikkeling van ieder product staan de eisen van de sport en sporter voorop; effectieve bescherming, maximale bewegingsvrijheid en draagcomfort, licht van gewicht en optimale anatomische pasvorm.


De volleybalgeschiedenis van Zamst

Het begon in 1991 met de ontwikkeling en lancering van de enkelbrace voor medische doeleinden. Vroeger waren de veter braces de mainstream voor de behandeling van sportblessures. Zamst ontwikkelde een steun met een volledig nieuw concept door de integratie van beschermers met hars. Topvolleyballers gebruiken Zamst ter voorkoming van blessures.


Eigenschappen van de Zamst beschermers

De beschermers van Zamst hebben een prettige pasvorm en zijn sneller toe te passen dan tape of bandages.


Wat hebben we in het Zamst assortiment?

Op dit moment bevat de Zamstcollectie knie- en enkelbeschermers en arm sleeves.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!