Zamst beschermers

Het begon in 1991 met de ontwikkeling en lancering van de enkelsteun voor medische doeleinden. Vroeger waren de veter braces de mainstream voor de behandeling van sportblessures. Zamst ontwikkelde een steun met een volledig nieuw concept door de integratie van beschermers van hars. Het topvolleybalteam heeft hun producten ter voorkoming van blessures volledig toegepast. Het merk Zamst werd gelanceerd in 1993.


De volleybalgeschiedenis van Zamst

Het begon in 1991 met de ontwikkeling en lancering van de enkelsteun voor medische doeleinden. Vroeger waren de veter braces de mainstream voor de behandeling van sportblessures. Zamst ontwikkelde een steun met een volledig nieuw concept door de integratie van beschermers van hars. Het topvolleybalteam heeft hun producten ter voorkoming van blessures volledig toegepast.


Eigenschappen van de Zamst beschermers

De beschermers van Zamst hebben een prettige pasvorm en zijn sneller toe te passen dan tape of bandages.


Wat hebben we in het Zamst assortiment?

Op dit moment bevat de Zamstcollectie knie- en enkelbeschermers en arm sleeves.


contact & advies

Heb je vragen over een product, jouw bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner voor jou. We kijken uit naar je aanvraag!