Wat is er te weten over het merk Craft?

Het merk Craft werd in 1976 bekend door de productie van hoogwaardig functioneel ondergoed dat was ontworpen om atleten te beschermen tegen onderkoeling. Het merk is vooral actief in de duursporten van langlaufen en fietsen. Maar zijn ademende sportondergoed is ook erg populair bij volleyballers - tijdens lange periodes van inspanning wordt het zweet optimaal naar buiten getransporteerd. Craft is pas in 2018 in de teamwear business gekomen, maar tot nu toe doen ze hun werk heel goed! De collecties zijn van hoge kwaliteit en variëren van shirts & shorts tot trainingspakken.


Hoe hoogwaardig zijn de producten van Craft?

De producten van Craft zijn van zeer hoge kwaliteit en worden beschouwd als pioniers op het gebied van ademende sportkleding. Craft slaagt er ook in om hun functionele ondergoed eigenschappen over te dragen aan volleybal truien en shorts.

Welke producten verkoopt Volleybaldirect?

Het Craft-assortiment bij Volleybaldirect is zeer breed. Hier vindt u elke jersey set bestaande uit truien en broeken, maar ook sweatshirts, t-shirts en trainingspakken. Niet te vergeten het functionele sportondergoed, dat ook perfect is om te dragen onder uw jersey in volleybal. De sporttassen en rugzakken van Craft zijn bijzonder geschikt voor het vervoer van al uw trainingsmateriaal voor trainingen of wedstrijden. U kunt ook diverse artikelen tegen speciale voorwaarden vinden in onze Craft-verkoopruimte. Overtuig uzelf van Craft, wij zijn enthousiast over het merk!

Hoe bestel ik volleybaltruien bij Craft?

Als u een bestelling wilt plaatsen voor uw team, kunt u dat doen via ons formulier. Als u vragen heeft, helpt ons ondersteuningsteam u graag. Omdat we ons identificeren door middel van teambusiness, hechten we veel belang aan een soepel proces. Om ervoor te zorgen dat de knutseltruien precies op uw team zijn afgestemd, kunnen ze worden afgewerkt met initialen, het rugnummer of het clublogo in onze eigen drukkerij. Bovendien profiteren u en uw team van speciale voorwaarden en kortingen - alle verdere informatie is samengevat in het teampartnerconcept.


Nog vragen?

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons ondersteuningsteam. Ze kijken er naar uit om van u te horen - alle contactgegevens zijn hier te vinden.